PSYKOLOGISK EKSPERTISE

Om Psykolog Lip

Autoriseret psykolog Susanne Lip

Mit navn er Susanne Lip, og jeg er stifter af Psykolog Lip. Jeg er uddannet ved Aalborg Universitet og autoriseret psykolog ved Psykolog-nævnet. Jeg er født og opvokset på Vestfyn og Djursland. Hvorefter jeg har boet i Aalborg og Esbjerg. Den dag i dag bor jeg sammen med min mand og søn i Harlev J ved Aarhus. Hvorfra Psykolog Lip også drives.

Det jeg ønsker, er at bryde med en, desværre alt for udbredt, forestilling om, at ”Man går til psykolog, når det er virkelig slemt”. For hvornår er det, og hvem bestemmer, hvornår man har det ”slemt nok”? Hos mig er du hjertens velkommen, hvis du oplever, at der er noget, der går dig på i en sådan grad, at du synes, at det er svært at få det liv og den hverdag, du ønsker. Ligeså vel som hvis du ønsker at blive klogere på dig selv. Og at nå endnu flere af de drømme, du går med.

Jeg har gennem årene arbejdet med mennesker med alskens udfordringer. Spændet er bredt, og ligeså er mine interesseområder. Fra eksempelvis angst, depression, stress og belastningsreaktioner til blandt andet autisme, kognitive udfordringer, ADHD og OCD samt udfordringer relateret til lavt selvværd og selvtillid, ensomhed, fertilitets-problemer og barnløshed for at nævne nogle. Hvis ikke din oplevede udfordring er nævnt her, skal du dog ikke holde dig tilbage fra at kontakte mig alligevel. Det her er, som sagt, blot eksempler.  Hvis ikke jeg tænker, at jeg er det rette match i forhold til den hjælp, du behøver. Eller at der umiddelbart findes et andet godt tilbud eller et godt supplement, kan vi også drøfte dette. For mig er det vigtigt, at du kan få den helt rette hjælp. Og jeg guider dig gerne i den retning. Om det er hos mig eller andetsteds.